o nás

Blog Toma a Anet

„Jediná nemožná cesta je ta, kterou nikdy nezačneš.“
– Tony Robbins
About_us_2

Ahoj!

Vítejte na našem blogu

Jsme Anet a Tom, pár se společnou vášní pro cestování, turistiku a dobrodružství. Milujeme objevování nových destinací, ochutnávání různorodých kuchyní a hledání způsobů, jak cestovat s nízkým rozpočtem. Naše dobrodružství nás zavedla po celém světě, včetně roční cesty po Asii a pěti měsíců v Jižní Americe. Nyní je naším domovem Kanada, ale pocházíme Česka. Připojte se k nám a načerpejte naše zkušenosti, tipy a příběhy z cest! Nezapomeňte se podívat na naši stránku Destinace, abyste objevili místa, která jsme navštívili.

Náš oblíbený moment při cestování? Objevování nových věcí, které můžeme sdílet s našimi fanoušky!

Kdo jsme?

Jsme dva vášniví cestovatelé, jejichž příběh začal v kouzelných ulicích Estonska během programu Erasmus. Co začalo jako náhodné setkání, se rychle proměnilo v společný sen objevovat svět spolu.

Po našem absolvování jsme se ocitli na rozcestí. Tradiční cesta usazení se v kariéře nám neseděla k našim dobrodružným duchům. Tak jsme udělali odvážné rozhodnutí: opustili jsme naše zaměstnání, prodali téměř všechno, co jsme vlastnili, a vydali se na roční cestu po Asii. Od rušných trhů v Bangkoku po klidné pláže na Bali, každý moment byl objevem a naše láska k cestování se jen prohloubila.

Ale dobrodružství tím nekončilo. Poté jsme se vrátili do České republiky, abychom podnikli další krok v naší společné cestě – vzali jsme se! Naše svatební cesta nebyla nic typického. Místo krátkého výletu jsme strávili pět úžasných měsíců objevováním Latinské Ameriky!

Když jsme cestovali po úchvatných regionech Jižní Ameriky, přišla další vzrušující příležitost. Přihlásili jsme se na pracovní vízum do Kanady a když jsme byli přijati, věděli jsme, že naše další dobrodružství na nás čeká v Severní Americe. Znovu jsme sbalili kufry a přestěhovali se do Vancouveru, kde pokračujeme v objevování, tvoření a sdílení naší cesty se světem.

Děkujeme, že jste se připojili k nám na této úžasné cestě. Nemůžeme se dočkat, kam nás cesta zavede dál!

Přihlašte se k odběru

Nikdy nezmeškejte článek a jiné novinky